Ο Τραμπ θέλει τον Φάρατζ πρέσβη της Βρετανίας στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ θέλει τον Φάρατζ πρέσβη της Βρετανίας στις ΗΠΑ
Παραινέσεις προς την Τερέσα Μέι από τον Αμερικανό πρόεδρο για τον ακροδεξιό πολιτικό.

Η σχέση του Ντόναλτ Τραμπ με τον Νάιτζελ Φάρατζ είναι γνωστή από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Βρετανός πολιτικός είχε δώσει το παρόν σε προεκλογική εκδήλωση του τότε υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ την Τρίτη ο Ρεπουμπλικανός νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, προτείνοντας τον Φάρατζ για τη θέση του Βρετανού πρέσβη στις ΗΠΑ!

“Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν τον Νάιτζελ Φάρατζ να εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία ως πρεσβευτής στις ΗΠΑ. Θα έκανε εξαιρετική δουλειά” ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, σε μήνυμά του στο Twitter.

​”Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συμβάλω με θετικό τρόπο και να βοηθήσω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας” δήλωσε από την πλευρά του, ο Φάρατζ, σχολιάζοντας την πρόταση του Τραμπ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η βρετανική κυβέρνηση απάντησε άμεσα ότι “δεν υπάρχει κενή θέση, καθώς ήδη διαθέτουμε έναν εξαιρετικό πρεσβευτή στις ΗΠΑ”.

Σημειώνεται ότι Φάρατζ και Τραμπ συναντήθηκαν προ-ημερών στη Νέα Υόρκη, με τον Βρετανό πολιτικό να σπεύδει να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο για την εκλογή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play