Δεν έχει τέλος η φρενίτιδα Ερντογάν με τα “σύνορα καρδιάς”!

Δεν έχει τέλος η φρενίτιδα Ερντογάν με τα “σύνορα καρδιάς”!
“Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία. Εμείς δεν δύναται να φυλακιστούμε σε 780 χιλιάδες τ.μ, είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Η φρενίτιδα Ερντογάν και με τα “σύνορα καρδιάς”-πέρα από τις τιμωρίες για την αποτυχημένη απόπειρα του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου-δεν λέει να καταλαγιάσει.

Ο Τούρκος πρόεδρος σε σημερινή του ομιλία για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, επανήλθε δριμύτερος.Αυτή τη φορά όμως δεν αναφέρθηκε στους μουσουλμάνους, που ζουν στον ελληνικό χώρο και ξεκαθάρισε επίσης ότι “η Τουρκία δεν έχει βλέψεις στα εδάφη κανενός”.

“Η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από την Τουρκία. Εμείς δεν δύναται να φυλακιστούμε σε 780 χιλιάδες τ.μ. ‘Ομως άλλα είναι τα φυσικά μας σύνορα και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας. Μπορεί τα αδέρφια μας που κατοικούν στις περιοχές της Μουσούλης, το Κιρκούκ, το Χουμούς, στα Σκόπια, να βρίσκονται πέρα από τα φυσικά σύνορα της Τουρκίας, ωστόσο θα βρίσκονται πάντα στα σύνορα της καρδιάς μας”, είπε ο “σουλτάνος”.

“Η σημερινή Τουρκική Δημοκρατία δεν προέκυψε από το πουθενά. Η Οθωμανική αυτοκρατορία έλαβε την σκυτάλη από τους Σελτζούκους, ενώ η Τουρκική Δημοκρατία την παρέλαβε από την οθωμανική Αυτοκρατορία”, συμπλήρωσε ο Ερντογάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play