Θα μας τρελάνουν: Ο Σκουρλέτης τάζει 13η σύνταξη!

Θα μας τρελάνουν: Ο Σκουρλέτης τάζει 13η σύνταξη!
Το ασφαλιστικό αποτελεί πολιτική ήττα, σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μετά τις απανωτές “σφαγές” σε επικουρικές και κύριες, τις οποίες έφερε το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, ο Πάνος Σκουρλέτης θυμήθηκε τώρα το περιβόητο “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” και τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα προς τους συνταξιούχους για την περιβόητη 13η σύνταξη!

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέφερε χαρακτηριστικά πως  εάν επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος, τότε μέσα στο 2017 ίσως και να μπορέσει να δοθεί η 13η σύνταξη.

Μιλώντας πάλι για “εκτίναξη της ελληνικής οικονομίας” ο υπουργός σημείωσε πως αν πάμε σε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, το πρόγραμμα θα έχει αποτύχει. Έχουμε μπροστά μας τρία βασικά θέματα: ποσοτική χαλάρωση, το χρέος, τα πρωτογενή ελλείμματα μετά το 2018″.

“Υποστήκαμε μια ήττα αλλά κάναμε το καλύτερο δυνατό. Εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητές μας και κάναμε σωστή επιλογή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: “Δώσαμε τη μάχη με αβεβαιότητες και ανοιχτά ζητήματα επειδή το ζήτησε ο λαός”. Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται για την ειλικρίνειά της, ενώ ξεκαθάρισε ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν θα υιοθετούσε ποτέ τη λογική ενός “success story”.

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού τόνισε: “Δεν με ενδιαφέρει ο ανασχηματισμός προσώπων, με ενδιαφέρει να μην υπάρχει ανασχηματισμός στο πρόγραμμά μας”. Τέλος, δήλωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων για τη ΔΕΗ, ενώ έκανε γνωστό ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρέμβαση στο λογισμικό της ΔΕΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play