Μη ζητάτε τα ρέστα στον κ. Τσακίρη

Μη ζητάτε  τα ρέστα  στον κ. Τσακίρη
Ακατανόητος είναι για μένα είναι ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε κατά του διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Τσακίρης. Τα έβαλαν μαζί του τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί δήλωσε ότι όποιος δεν μπορεί να πληρώσει εισφορές, να πάει Βουλγαρία!

Τον κατακεραύνωσαν ακόμα και σύντροφοι του κάνοντας λόγο για προσβλητική δήλωση που είχε στόχο όλους τους μικρομεσαίους που βογκάνε κάθε μήνα για να πληρώσουν τις ασφαλιστικές και φορολογικές τους υποχρεώσεις. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που ζήτησαν την απομάκρυνση του από τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΕ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάτε τα ρέστα από τον κ. Τσακίρη; Για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, πρέπει να τα πούμε με το όνομα τους. 

Πρώτον. Ο κ. Τσακίρης δεν μπορεί, δεν έχει το ανάστημα να προσβάλλει τους εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους που δίνουν κάθε μέρα αγώνα ζωής. Ότι και να πει, ότι και να κάνει δεν μπορεί να τους ακουμπήσει ο διοικητής του ΟΑΕΕ.

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο κύριος κ. Τσακίρης; Έδωσε κανένα διαγωνισμό για να προσληφθεί διοικητής του ΟΑΕΕ? Το μεγάλο του προσόν είναι η στενή του σχέση με το κομματικό σύστημα που σήμερα τη χώρα. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι του ασκούν κριτική λες και έχουν απέναντι τους μια μεγάλη πολιτική προσωπικότητα. Ο κ. Τσακίρης νομίζει σήμερα λόγω της θέσης που έχει ότι δεν του ανήκει μόνον ο ΟΑΕΕ αλλά ότι του ανήκει η χώρα. Έχοντας προφανώς πάθει κρίση μεγαλείου μας λέει ότι σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μετακομίσει στη Βουλγαρία. Για αυτό τα ρέστα κύριοι πρέπει να τα ζητήσουμε από εκείνους που τοποθέτησαν το κ. Τσακίρη στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Σε αυτούς πρέπει να στρέψουμε τα πυρά μας.

Δεύτερον. Δεν χρειαζότανε η δήλωση αυτού του κυρίου για να καταλάβουμε ότι οδηγούνται λόγω της πολιτικής που ακολουθείται στην Βουλγαρία και σε άλλες χώρες αυτού του τύπου, οι έλληνες που θέλουν να δημιουργήσουν. Τον δρόμο, τον ξέρουμε και τον έχουν ακολουθήσει πολλοί. Δεν χρειαζόμαστε τον κ. Τσακίρη για να τον μάθουμε. Εκτός αν ο διοικητής του ΟΑΕΕ έκανε αυτή τη δήλωση για να μας πει με έμμεσο τρόπο ότι «παιδιά κοπανίστε τη εδώ δεν έχει μέλλον». Αν είχε αυτό στο μυαλό του πρέπει να τον ευχαριστήσουμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play