Τα βάζει με τη ΝΔ το Ποτάμι για τις δηλώσεις Φωτήλα

Τα βάζει με τη ΝΔ το Ποτάμι για τις δηλώσεις Φωτήλα
Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ ''Βήμα'' για αν σκέφτεται να πάει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Φωτήλας απάντησε επί λέξει: ''το σκέφτομαι, το Ποτάμι δεν μου δίνει άλλες δυνατότητες''.

Ιδιαιτέρως δηκτική ήταν η απάντηση του Παντελή Αβραμίδη, γραμματέα Οργανωτικού Έργου στο Ποτάμι, σε ερώτηση του Patra News για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ιάσονα Φωτήλα να συζητά τη μετακίνησή του στην ΝΔ. 

“Είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των “παλαιών κομμάτων” προς περιφερειακά αλλά και κεντρικά στελέχη του Κινήματος μας. Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία”, απάντησε ο κ. Αβραμίδης.

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ ”Βήμα” και απαντώντας σε ερώτηση αν σκέφτεται να πάει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Φωτήλας απάντησε επί λέξει: ”το σκέφτομαι, το Ποτάμι δεν μου δίνει άλλες δυνατότητες”, διευκρινίζοντας ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά δεν πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα.

”Οι βουλευτές του Ποταμιού ανησυχούν. Όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους”, συνέχισε ο κ. Φωτήλας για να καταλήξει: ”Έχω πει στον Θεοδωράκη ότι η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεργαστεί. Δεν μπορεί όμως από τη μια να έχει ξεκινήσει διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να χαιρετίζει το μεταρρυθμιστικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ζευγάς, ζευγάς η παππάς, παππάς. Νομίζω ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει τον μεταρρυθμιστικό του λόγο απέναντι στον εφιάλτη, μπορεί να πάρει την αυτοδυναμία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play