Τσίπρας από το Συνέδριο: Μη βιάζεστε για ανασχηματισμούς

Τσίπρας από το Συνέδριο: Μη βιάζεστε για ανασχηματισμούς
Προέχει ο ανασχηματισμός του κόμματος, δήλωσε ο πρωθυπουργός στα media εν όψει της σύστασης των νέων οργάνων του κόμματος.

Να χαμηλώσει τους τόνους σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης για τον οποίο γίνεται πολύ λόγος τις τελευταίες μέρες θέλησε ο Αλέξης Τσίπρας, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των εργασιών της τρίτης μέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

”Κάθε πράγμα στον καιρό του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι ”δεν πρόκειται να γίνουν αιφνιδιασμοί. Πρώτα θα ανασχηματίσουμε το κόμμα και μετά την κυβέρνηση.

Κάθε πράγμα στον καιρό του”, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, πρόθεση του κ. Τσίπρα είναι να τοποθετήσει ένα από τα κορυφαία υπουργικά στελέχη στη θέση του γραμματέα. 

Το όνομα που έχει ακουστεί είναι εκείνο του Πάνου Σκουρλέτη, αλλά ο ίδιος θέλησε να πάρει αποστάσεις από αυτά τα σενάρια, δηλώνοντας το Σάββατο πως προτιμά να μείνει στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από τη Δευτέρα, καθώς μετά από την εκλογή την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής, το νέο όργανο θα πρέπει να συνεδριάσει προκειμένου να εκλέξει το νέο γραμματέα του κόμματος και την Πολιτική Γραμματεία. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play