Ψάχνουν το αντίπαλο δέος του Τσίπρα οι “53”

Ψάχνουν το αντίπαλο δέος του Τσίπρα οι “53”
Η Κίνηση των 53 συνεδριάζει σε αίθουσα του Ταε Κβον Ντο, για να επιλέξουν υποψηφίους για τη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής.

Έντονες είναι οι ζυμώσεις στην Αριστερά, στα πλαίσια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν λείπουν και οι.. φωνές που ζητούν αντίπαλο δέος για την προεδρία του κόμματος απέναντι στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η Κίνηση των 53 συνεδριάζει σε αίθουσα του Ταε Κβον Ντο, για να επιλέξουν υποψηφίους για τη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ωστόσο, κόντρα στα κυβερνητικά στελέχη των 53, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ορισμένοι εκ των κομματικών, προεξάρχοντος του Μιχάλη Υδραίου, αλλά και του Πάνου Λάμπρου, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατεβάσουν υποψήφιο πρόεδρο απέναντι στον Αλ. Τσίπρα.

Μένει, ωστόσο, να φανεί, εάν θα το κάνουν.

Υπενθυμίζεται οτι σε κείμενο των 53 που αναγνώστηκε στο 2ο συνέδριο του κόμματος, σημειώνεται οτι οι “53+” ασκούν βέτο στις συμμαχίες της αριστερής παράταξης, τονίζοντας πως δεν θα ανεχτούν “πασοκικές λογικές”.

Αναφορικα δε, με το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση, οι “53+” σημειώνουν ότι “δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι η “συμφωνία” που υπογράφηκε με το πιστόλι στον κρόταφο, μπορεί να είναι ηπιότερη σε σχέση με αυτή που ήταν έτοιμη η ΝΔ να υπογράψει, αυτό είναι γεγονός, αλλά απέχει έτη φωτός από ένα αριστερό, κοινωνικά και ταξικά προσανατολισμένο πρόγραμμα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play