Τον Καρανίκα τον “έφαγε” η… Μενεγάκη

Τον Καρανίκα τον “έφαγε” η… Μενεγάκη
Ο Νίκος Καρανίκας έφαγε "άκυρο" από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, δύο μόλις μέρες πριν ξεκινήσει το Συνέδριο της παράταξης.

Η λατρεία του για τη διάσημη παρουσιάστρια φαίνεται πως του στέρησε μία θέση στο Συνέδριο του Αριστερού κόμματος.

Ο Νίκος Καρανίκας έφαγε “άκυρο” από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, δύο μόλις μέρες πριν ξεκινήσει το Συνέδριο της παράταξης.

Οι “κακές” γλώσσες λένε πως ο γνωστός θαυμασμός, που ο ίδιος τρέφει και μάλιστα το δηλώνει και δημοσίως, για την ωραία Ελένη, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Συριζαίων, καθώς την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει τα “μέτωπα”, τα οποία έχουν απλωθεί σαν τραχανάς παντού, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού δίνει συνεντεύξεις για την Μενεγάκη.

Προφανώς, οι Αριστεροί βουλευτές μιλούν για την πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα στο Down Town, όπου, μεταξύ άλλων, ο ίδιος τονίζει ότι καθώς η διάσημη παρουσιάστρια του Alpha νοιάζεται για τους φτωχούς, γι’ αυτό και στηρίζει την κυβέρνηση, η οποία δεν κόβει το ρεύμα, το νερό, δεν παίρνει σπίτια.

Πάντως, η απόκλιση Καρανίκα έρχεται να επιβεβαιώσει τα σενάρια, που μιλούν για εσωκομματικούς “μπελάδες”, ενόψει του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Πέραν του Καρανίκα, απέτυχαν να εκλεγούν σύνεδροι από τις τοπικές οργανώσεις τους και οι : Χ. Μαντάς, Κ. Δουζίνας και Ε. Σταματάκη. Στο “νήμα” άλλωστε πήραν πράσινο φως ως σύνεδροι και οι Θ. Δρίτσας, Δ. βίτσας και Π. Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, βουλευτές που δεν έχουν “δεσμούς” με την παραδοσιακή βάση του ΣΥΡΙΖΑ, δυσκολεύονται να αναδειχθούν σύνεδροι από τις τοπικές οργανώσεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play