Σε… προεκλογική ετοιμότητα ΝΔ και Κυριάκος

Σε… προεκλογική ετοιμότητα ΝΔ και Κυριάκος
Ανοιχτό το ενδεχόμενο της προσφυγής στις κάλπες βλέπει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες επισημαίνουν στο www.pagenews.gr ότι το Eurogroup έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα σε κυβέρνηση και Τσίπρα. Στις ΗΠΑ ο Μητσοτάκης, στήνει προφίλ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιάννη Σαραντάκου για τις "ζυμώσεις" στη γαλάζια παράταξη.

Σε προεκλογική ετόιμοτητα θέτει τη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θεωρεί οτι η προσπάθεια πόλωσης, που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με την “εμπρηστική” ομιλία του στην συζήτηση για την διαφθορά και τη διαπλοκή, επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις, που υπάρχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο της προσφυγής στις κάλπες.

Στο επιτελείο στην Πειραιώς εκτιμούν ότι υπάρχει ο κίνδυνος της ξαφνικής κατάρρευσης της κυβέρνησης, εξαιτίας των μετώπων που εχει ανοίξει στο εσωτερικό με σημαντικές κοινωνικές ομάδες και λόγω των πιέσεων που της ασκούνται από τους δανειστές για άμεση και πλήρη εφαρμογή των όσων έχει υπογράψει ο πρωθυπουργός!

Ειδικά για την στάση των δανειστών, κορυφαίος πολιτικός παράγοντας που εχει διατελέσει υπουργός , ανέφερε μιλώντας στο www.pagenews.gr, οτι “η εκταμίευση της δόσης σε…υποδόσεις αποτελεί μήνυμα περί έλλειψης εμπιστοσύνης των Βρυξελλών προς την Αθήνα και προσέθετε “ότι δεν είναι σαφές ακόμη, εάν αυτή η κίνηση αποτελεί μια προειδοποιητική βολή ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης για την κυβέρνηση ή είναι η αφετηρία για μια συνολική αλλαγή στάσης έναντι του ελληνικού ζητήματος, κάτι που έιχε συμβεί και με τον κ. Σαμάρα το καλοκαίρι του 2014.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, για τα οποία είναι ενήμερος ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η ΝΔ ετοιμάζεται για το δεδομένο πρόωρων εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Μητσοτάκης ο οποίος αναχώρησε χθες για τις ΗΠΑ, όπου θα μιλήσει σε διεθνές forum και σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια, ενώ θα εχει επαφές με οικονομικούς παράγοντες και εκπροσώπους της ομογένειας, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε απο όλους τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίσουν την στάση τους, εάν δηλαδή επιθυμούν να πολιτευτούν! Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να έχει λυμένα τα χέρια του και να λάβει ο ίδιος τις αποφάσεις και για τους συνδυασμούς και για τυχόν αντικαταστάσεις στο επιτελείο του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play