“Πεδίο μάχης” το twitter για τις αφίσες του Τσίπρα

“Πεδίο μάχης” το twitter για τις αφίσες του Τσίπρα
Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη... του χρέους, με το "ρήγμα" ανάμεσα σε Βερολίνο και ΔΝΤ να οδηγεί τη χώρα αντιμέτωπη με πιστωτικό γεγονός στο τέλος του τρέχοντος έτους, ο πρωθυπουργός βάζει σε πρώτη γραμμή για άλλη μια φορά το κόμμα!

Τόση έμφαση δίνει ο Αλέξης Τσίπρας στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει γεμίσει όλη η Αθήνα με σχετικές αφίσες… 

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη… του χρέους, με το “ρήγμα” ανάμεσα σε Βερολίνο και ΔΝΤ να οδηγεί τη χώρα ακόμα και σε πιστωτικό γεγονός, αν δεν βρεθεί λύση έως στο τέλος του τρέχοντος έτους, ο πρωθυπουργός βάζει σε πρώτη γραμμή για άλλη μια φορά το κόμμα!

Μάλιστα, για τις αφίσες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

Ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ρώτησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;»

Ο κ. Καραμέρος απάντησε: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0». 

«Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον, τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και μετά τα αίματα άναψαν για τα καλά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play