Μαξίμου: Άρχισαν οι συσκέψεις για τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του

Μαξίμου: Άρχισαν οι συσκέψεις για τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας επέστρεψε νωρίτερα από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να οργανώσει την αντεπίθεσή του, καθώς σήμερα, Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης από τος υπερθεματιστές.

“Αναβρασμός” επικρατεί στην κυβέρνηση, την ώρα που τα προβλήματα φτάνουν με τη μορφή χιονοστιβάδας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η εβδομάδα, που μόλις ξεκίνησε, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον πρωθυπουργό, ο οποίος βλέπει να χάνει έδαφος από τους χειρισμούς, τους δικούς του και του Νίκου Παππά, όσον αφορά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας επέστρεψε νωρίτερα από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να οργανώσει την αντεπίθεσή του, καθώς σήμερα, Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης από τος υπερθεματιστές. Υπενθυμίζεται ότι οι κκ. Αλαφούζος και Μαρινάκης πλήρωσαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ “κλειδί” αποτελεί η στάση του κ. Καλογρίτσα.

Στις 11 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα συσκεφτεί στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους, εν μέσω κορυφαίων προβλημάτων, τα οποία εγείρουν σενάρια ανασχηματισμού ακόμα και εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play