Κυριάκος στα στελέχη: Με χαμηλό προφίλ στη Θεσσαλονίκη!

Κυριάκος στα στελέχη: Με χαμηλό προφίλ στη Θεσσαλονίκη!
Να κρατηθούν μακριά από τα νυχτοπερπατήματα κατά την παραμονή τους στη συμπρωτεύουσα καλεί τα στελέχη της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πέρα από το δικό του κοινωνικό προφίλ, ο πρόεδρος της ΝΔ “στήνει” και το προφίλ των στελεχών της παράταξης, κυρίως ενόψει της ανόδου στη συμπρωτεύουσα, όπου το κόμμα θα πρέπει να εκπροσωπηθεί αντάξια των προσδοκιών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το www.pagenews.gr μαθαίνει ότι ο επικεφαλής της “γαλάζιας” παράταξης έχει δώσει οδηγίες προς τους συνεργάτες του για τις μέρες, όπου θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την έκθεση.

Ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει καλά ότι τόσο η δική του ομιλία όσο και η ευπρεπής παρουσία των στελεχών του έχουν μεγάλη σημασία, εν μέσω εξελίξεων στην εγχώρια πολιτική σκηνή και ενώ ο ίδιος “ποντάρει” στο κλίμα και στην εικόνα, που θα “περάσει” η ΝΔ στην κοιμή γνώμη, όσο οι “βολές” από το ΣΥΡΙΖΑ θα δίνουν και θα παίρνουν.

Εισήγησή του, λοιπόν, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του www.pagenews.gr, τα στελέχη του κόμματος να κρατούν χαμηλό προφίλ κατά την παραμονή τους στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η οδηγία είναι πιο ειδική, καθώς ο κ. Μητσοτάκης εκπέμπει μήνυμα στους συνεργάτες του, να αποφεύγουν τος εμφανίσεις τους σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play