Κυριάκος: Βγάζει στελέχη εμπιστοσύνης στα πάνελ

Κυριάκος: Βγάζει στελέχη εμπιστοσύνης στα πάνελ
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.pagenews.gr, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ του συστήνουν να διευρύνει τον "κατάλογο" με τα νέα πρόσωπα, που θα εμφανίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να αλλάξει την εικόνα του κόμματος στην κοινωνία.

Το κοινωνικό του προφίλ “στήνει” ο πρόεδρος της ΝΔ, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν με διψήφια ποσοστά μπροστά από τον πρωθυπουργό και ενώ ο ίδιος επιμένει να ζητά εκλογές, τονίζοντας πως η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως μαθαίνει το www.pagenews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταρτίσει «κατάλογο» με στελέχη της εμπιστοσύνης του, τα οποία θα εμφανίζονται στις τηλεοράσεις από’ δω και πέρα.

Στόχος του επικεφαλής της “γαλάζιας” παράταξης, είναι να αλλάξει την εικόνα του κόμματος στην κοινωνία, μέσω της εμφάνισης νέων προσώπων, οι οποίοι θα αναφέρονται στο “μείγμα πολιτικής”, που η ΝΔ προωθεί.

Στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη λένε στο www.pagenews.gr, ότι πρέπει να διευρυνθεί ο κύκλος των προσώπων, που επεμβαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει αξιόπιστο το νέο μήνυμα, που θέλει να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στους Έλληνες.

Στην Πειραιώς στρώνουν το χαλί για την ανάληψη της εξουσίας από τον Κυριάκο, “βλέποντας” πως ο κ. Τσίπρας έχει χάσει την παλιά αίγλη, που ασκούσε στον ελληνικό λαό. Μάλιστα, σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, στελέχη της ΝΔ τονίζουν πως ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για την επιβίωσή του στην… καρέκλα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play