“Γκρίνιες” στο ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαιότητες Πολάκη

“Γκρίνιες” στο ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαιότητες Πολάκη
"Βαβέλ" θυμίζουν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για το επίμαχο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Αποστάσεις παίρνουν κορυφαία στελέχη από Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά. Το περιβάλλον του πρωθυπουργού τηρεί "σιγή ιχθύος", ενώ οι βουλευτές σηκώνουν "αντάρτικο". Ο giannis.sarantakos@localhost.www.pagenews.gr αποκαλύπτει στο www.pagenews.gr για τα τηλεφωνήματα των Συριζαίων, που ζητούν παρέμβαση για τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη.

Οι δημόσιες παρεμβάσεις δύο κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσαν πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του “www.pagenews.gr” περί αποστάσεων, που έχουν λάβει υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος από τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ειδικότερα , τόσο ο Γιώργος Σταθάκης όσο και ο Γιώργος Βαρεμένος απέφυγαν σε συνεντεύξεις, που παραχώρησαν (skai) να μπουν στην ουσία της συζήτησης, που έχει ξεκινήσει για τις απολύσεις δημοσιογράφων, καθώς και για τον αριθμό των αδειών που η κυβέρνηση προέκρινε, ενώ παράλληλα απέφυγαν να πάρουν θέση και για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. 

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης περιορίστηκε να δηλώσει γενικόλογα ότι “έπρεπε να πει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο”, ενώ για τον υφυπουργό Υγείας είπε “ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις μελών της κυβέρνησης”. Ο κ. Βαρεμένος , ο οποίος, ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στο ΑΛΤΕΡ , παραδέχθηκε ότι δεν μπορούν να απορροφηθούν οι εργαζόμενοι, που θα απολυθούν από τα κανάλια, που θα κλείσουν στους 4 αδειοδοτημένους σταθμούς, ενώ αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για τον κ. Πολάκη, λέγοντας ότι “ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δεν είναι το μόνο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει την δυσφορία του για τις χυδαίες παρεμβάσεις του υφυπουργού Υγείας. Και άλλοι βουλευτές επικοινώνησαν αργά χθες το απόγευμα με το Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησαν να υπάρξει παρέμβαση, έτσι ώστε να σταματήσουν οι αναρτήσεις του κ. Πολάκη εναντίον των δημοσιογράφων. Οι ίδιοι μάλιστα σημείωσαν ότι έτσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση των τηλεοπτικών άδειων, πολύ σύντομα θα γυρίσει “μπούμερανγκ” στην κυβέρνηση. Ωστόσο, το περιβάλλον του πρωθυπουργού εξακολουθεί να σιωπά, ενώ η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ράνια Σβίγκου στήριξε τον υφυπουργό, λέγοντας ότι εκείνος στοχοποιείται από δημοσιογράφους. “Οι δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιήσει πολιτικούς, όπως τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Φίλη και όχι το αντίθετο”, δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η ΝΔ παρακολουθεί στενά το όλο θέμα και καθημερινά εκδίδει ανακοινώσεις , επιμένοντας τόσο στην παρέμβαση Τσίπρα για το ΣτΕ όσο και για τον κ. Πολάκη και τις απειλές που εκτοξεύει. Σύμφωνα με πληροφορίες του “pagenews.ge”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περοσσότερο τους τόνους επί του θέματος, με τις παρεμβάσεις που ο ίδιος σχεδιάζει στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσακος χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «πρωθυπουργό της αντίστροφης μέτρησης». «Ο κ. Τσίπρας έδειξε στη ΔΕΘ αμήχανος και άνευρος. Ήταν ένας πρωθυπουργός της αντίστροφης μέτρησης», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play