Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα Πάρκερ: Γιατί φωνάζει ο ένας τον άλλον “Fred και Gladys”;

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα Πάρκερ: Γιατί φωνάζει ο ένας τον άλλον “Fred και Gladys”;

Πηγή: amomama.es

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana είχε αποκαλύψει ότι ο Κάρολος αποκαλεί την Καμίλα 'Gladys' και η queen consort αποκαλεί τον βασιλιά 'Fred' και πλέον ο δημοσιογράφος- ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Charles Rae, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Slingo το πραγματικό νόημα πίσω από τα χαιδευτικά ονόματα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα Πάρκερ, είναι γνωστό ότι αποκαλούν ο ένας τον άλλο με παρατσούκλια όταν βρίσκονται μακριά από τις κάμερες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη King Charles III & Queen Camilla (FANPAGE) (@king.charles.queen.camilla)

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Diana είχε αποκαλύψει ότι ο Κάρολος αποκαλεί την Καμίλα ‘Gladys’ και η queen consort αποκαλεί τον βασιλιά ‘Fred’ και πλέον ο δημοσιογράφος- ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Charles Rae, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Slingo το πραγματικό νόημα πίσω από τα χαιδευτικά ονόματα.

Σύμφωνα με τον Rae, o Κάρολος και η Καμίλα χρησιμοποιούσαν αυτά τα παρατσούκλια πολύ πριν τον γάμο τους το 2005, ίσως από τότε που είχαν παράνομη σχέση ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, τα ονόματα ανήκουν σε χαρακτήρες του ‘The Goon Show’, μιας βρετανικής ραδιοφωνικής εκπομπής που παιζόταν από το 1951 έως το 1960. “Αυτά τα ονόματα χρησιμοποιούσαν πριν τον γάμο τους και τους διάλεξαν από το The Goon Show του οποίου ήταν fans και οι δύο”.

Ο Rae αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η Diana είχε ανακαλύψει τα παρατσούκλια του ζευγαριού όταν είχε βρει ένα βραχιόλι με χαραγμένα τα αρχικά ‘F’ και ‘G’. Το περιστατικό είχε παρουσιαστεί και στην τέταρτη σεζόν της σειράς ‘The Crown’ του Netflix με την Diana να συζητάει για το βραχιόλι με τον Κάρολο λίογο πριν τον γάμο τους το 1981, ένα γεγονός που υπάρχει και στο βιβλίο του Morton “Diana: Her True Story”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play