Ολυμπιακός: Το σχέδιο και τα διλήμματα του Μίτσελ για τη συνέχεια του ξεσπάσματος

Ολυμπιακός: Το σχέδιο και τα διλήμματα του Μίτσελ για τη συνέχεια του ξεσπάσματος

Πηγή: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λαμία (19/2, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το πλάνο και τα διλήμματα του Μίτσελ, απόντων Χάμες και Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο κακά αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες με ξέσπασμα. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν με 6-1 τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Τώρα, οι Πειραιώτες έχουν έξοδο στη Φθιώτιδα για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη λαμία (19/2, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD) με στόχο να έχει ανάλογη συνέχεια.

Οι ερυθρόλευκοι το επόμενο Σάββατο (25/2, 20:30) υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης, επομένως θέλουν να πάνε στο ντέρμπι των αιωνίων με την καλύτερη ψυχολογία. Πώς θα γίνει αυτό; Με τρίποντο και καλή εμφάνιση στη Φθιώτιδα.

Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο Μίτσελ“Οι παίκτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Τους έχουμε μιλήσει και τους έχουμε προειδοποιήσει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πας σε ένα ντέρμπι έχοντας κερδίσει το προηγούμενο παιχνίδι σου. Αυτό σκεφτόμαστε. Αυτό τους έχω πει.

Το ματς κόντρα στη Λαμία, η οποία μάχεται για τη σωτηρία της, έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βρίσκεται στο -5 πριν από το ντέρμπι, ενώ θέλει να δει πού θα βρίσκεται σε σχέση με την ΑΕΚ, η οποία είναι στο +4, και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το σχέδιο του Μίτσελ για το διπλό

Το Σάββατο (18/2) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή των ερυθρόλευκων. Στη διάθεση του Μίτσελ δεν βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να τον προφυλάξει εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε αισθανθεί. Από την άλλη, όπως είχε προαναγγελθεί, διαθέσιμος είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει κάποια διλήμματα όσον αφορά στην 11άδα. Αναλυτικά, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δίχτυα. Ο Παπασταθόπουλος θα αγωνιστεί μπροστά του, με παρτενέρ τον Ντόη ή τον Μπα. Στο ένα πλευρό της άμυνας θα παίξει ο Ροντινέι, ενώ φαβορί για την άλλη πλευρά είναι ο Ραμόν, με τον Ρέαμπτσουκ επίσης να διεκδικεί τη θέση.

Απόντος του τιμωρημένου Εμβιλά, ο Ίνμπομ Χουάνγκ με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου θα συνθέσουν δίδυμο στον άξονα, με τον Φορτούνη να κινείται μπροστά τους. Όσον αφορά στην επίθεση, ο Κανός αναμένεται να καλύψει τη μία πτέρυγα, ενώ θέση στην άλλη διεκδικούν Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει τον πρώτο λόγο. Τέλος, ο Μπακαμπού πρόκειται να αγωνιστεί στην αιχμή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play