Στο «κάδρο» της ΑΕΚ ο Μπρίντον Λέμαρ

Στο «κάδρο» της ΑΕΚ ο Μπρίντον Λέμαρ

Πηγή: Eurokinissi

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία μεταγραφών, με την περίπτωση του Μπρίντον Λέμαρ να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας του Ηλία Καντζούρη.

Ο Τιμ Φρέιζερ αναχωρεί για την Στρασμπούρ και η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία αντικατάστασης του Αμερικανού γκαρντ. Ο πρώην ΝΒΑερ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του ηγέτη εντός των τειχών, κάτι που αναγκάζει πλέον την Ένωση να προχωρήσει στην αντικατάστασή του, από τη στιγμή που δεν «κόλλησε» στο πλάνο.

Η περίπτωση του Ματ Μόργκαν είναι ενδεικτική των διαθέσεων των ανθρώπων της ΑΕΚ για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Ο 25χρονος Αμερικανός όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση της λίστας.

Διότι στο… κάδρο της Ένωσης βρίσκεται και ο Μπρίντον Λέμαρ. Πρόκειται για 28χρονο γκαρντ που έχει ύψος 1,93μ και αγωνίζεται στην Λε Μαν, όπως και ο Μόργκαν.

Τη φετινή σεζόν μετράει 8,8 πόντους με 43% στα σουτ εντός πεδιάς, ενώ διαθέτει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας αγωνιστεί σε Νανσί, Σοπρόν, Σταρτ Λούμπλιν, Γκαζιαντέπ, Ρέτζιο Εμίλια και Ενισέι.

Οι εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών αναμένεται να τρέξουν τις επόμενες μέρες, όταν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στη βάση τους και θα θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα της επόμενης μέρας της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play