Σασουόλο – Νάπολι 0-2

Σασουόλο – Νάπολι 0-2

Πηγή: AP PHOTO

Καμία στάση για το «τρένο» της Νάπολι, το οποίο με οδηγούς τους Κβαρατσχέλια και Οσιμέν «πάτησε» με 2-0 τη Σασουόλο και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από την Ίντερ στους 18 βαθμούς.

Καθώς η αντίπαλοί της πασχίζουν να μην χάσουν κάθε επαφή με την κορυφή, εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη το δικό της ταξίδι προς το πρώτο Scudetto του 21ου αιώνα. Και πώς να μην βαδίζει σταθερά δίχως κανέναν δισταγμό όταν έχει τους Κβαρατσχέλια και Οσιμέν σε τέτοια φόρμα… Με τους δυο τους να «καθαρίζουν» με συνοπτικές διαδικασίες (και) τη Σασουόλο, οι Παρτενοπέι πήραν τη νίκη με 2-0 και πρόσθεσαν ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι που τους έφερε προσωρινά στο +18 από τη δεύτερη, Ίντερ.

Το τοπίο μάλιστα άρχισε να ξεδιαλύνει από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 12΄ο Κβαρατσχέλια φρόντισε να μετουσιώσει σε γκολ την ασίστ του Ολιβέρα και να ανοίξει το δρόμο προς ακόμα μια νίκη. Στο 33΄ήταν η σειρά του Οσιμέν να πάρει τη σκυτάλη, ο οποίος έθεσε γερή υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν εκτελώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ από πλαϊνή θέση με βροντερό κεραυνό!

Κι αφού του VAR φρόντισε να στερήσει τη χαρά των γηπεδούχων ακυρώνοντας το γκολ του Λοριάν στο 41΄, η Νάπολι είχε και πάλι το ελεύθερο να… αλωνίσει και στο β΄μέρος. Με μόλις μερικά λεπτά στα πόδια του από την επιστροφή των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Οσιμέν απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία σε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις (51, 52΄), προτού η Σασουόλο απαντήσει με μακρινό σουτ του Σειντέ που πέρασε εκτός εστίας (80΄).

Αν δεν ήταν πάντως το VAR να ακυρώσει για οφσάιντ το γκολ του Σιμεόνε στις καθυστερήσεις, η Νάπολι θα είχε προσθέσει και το κερασάκι στην τούρτα φεύγοντας από το γήπεδο της Σασουόλο, την οποία πρόσθεσε στη λίστα των… φετινών θυμάτων στο δρόμο προς την κορυφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play