Μουτσινάς για Συνατσάκη: Υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης για να βρω παρένθετη μητέρα

Μουτσινάς για Συνατσάκη: Υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης για να βρω παρένθετη μητέρα

Πηγή: Αρχείου

«Όταν είπα στη μητέρα μου "μαμά, είμαι γκέι" έπαθε όλα αυτά που έπρεπε σαν Ελληνίδα μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, λέγοντας πως κάποια στιγμή υπέγραψε μέχρι σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να το καταφέρει.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου παραδέχθηκε πως υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά την έντονη φημολογία που είχε κυκλοφορήσει κάποτε.

«Θα ήθελα παιδιά, όχι οικογένεια»

Στην ερώτηση του αν η οικογένεια είναι κάτι που τον απασχολεί, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Παιδιά, όχι οικογένεια, δεν ξέρω πώς το έχεις στο μυαλό σου. Όχι maistream εννοώ, ούτε και με σύντροφο, ούτε να παντρευτώ, δεν με νοιάζει καθόλου. Το ζητούμενό μου είναι τα παιδιά και προφανώς επειδή προέρχομαι από μία οικογένεια ότι να’ ναι- ό,τι να’ ναι πάω να φτιάξω κι εγώ και μου φαίνεται κανονικό. Θα ήθελα παιδιά. Δε ξέρω αν είμαι για παιδιά. Δε ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά».

Και συνέχισε: «Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι “βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε”. Το διεκδικώ απλά που σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου».

Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την στενή φιλία του με την Μαίρη Συνατσάκη, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά την φημολογία πως έχουν υπογράψει σύμφωνα συμβίωσης.

«Ήταν ένα σύμφωνα συμβίωσης που υπέγραψα με την Μαίρη Συνατσάκη- ακριβώς ό,τι έγραφε τότε το ταμπλόιντ. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play