Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου έριξαν… μάπες σε άντρες που τις ενόχλησαν [vid]

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου έριξαν… μάπες σε άντρες που τις ενόχλησαν [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν περιστατικά που χτύπησαν άνδρες επειδή τις ενόχλησαν.

Ποιος λέει την αλήθεια; Ποιος έχει καλύτερο ρεπορτάζ; Αυτοί είναι οι γρίφοι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στην οποία έχουμε δει αρκετές φορές μια εκπομπή να έχει ένα ρεπορτάζ και μετά μια άλλη εκπομπή να το ακυρώνει με follow up. Έτσι, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ που ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου για εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Νίκο Κοκλώνη, ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day για να το ακυρώσουν.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Στο πρωινό του Star αναφέρθηκε πως ο Ατζούν απέστειλε εξώδικο στον Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου στο J2US, υποστηρίζοντας πως ο Κονδυλάτος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο σόου εφόσον το συμβόλαιο του για το Survivor All Star τον δεσμεύει για ένα χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή του.

Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με το J2US και σίγουρα θα έχει μια μεγαλύτερη πρόσβαση στην πηγή, υποστήριξε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Να πω κάτι, επειδή το διάβασα και το ψάξαμε σαν κανάλι, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο από την Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα, αν κάποιος ξέρει ότι κάτι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Και φαντάζομαι ότι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Απλά το λέω επειδή καμιά φορά κάποιες ειδήσεις, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, διατυπώνονται και αναπαράγονται και μετά θεωρούνται ως θέσφατο. Κι επειδή είναι κάτι που μας αφορά, το ψάξαμε και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο».

Κι αν μέχρι εδώ η τοποθέτησή της ήταν ελάχιστα επιθετική, δεν άργησε να ρίξει και την μπηχτή προς το πρωινό του Star. «Αν κάποιος έχει φίλη που δουλεύει στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω…».

Κάτι μας λέει πως δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο και πως αύριο θα υπάρξει απάντηση από την δημοσιογράφο και την εκπομπή του Star συνολικά.Πάντως, μετά τα όσα έγιναν με τον Τζέιμς Καφετζή πριν δύο χρόνια, θα ήταν παράδοξο ο Νίκος Κοκλώνης και η παραγωγή του J2US να μην είχαν θωρακίσει την πλευρά τους ως προς τη συμμετοχή του Κονδυλάτου και να μην έχει και ο ίδιος ο παίκτης έγγραφη συμφωνία με την Acun Medya ως προς τη συμμετοχή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play