Σταϊκούρας για Κιβωτό του Κόσμου: Αποσύρθηκαν οι οικονομικές ενισχύσεις προς το ίδρυμα

Σταϊκούρας για Κιβωτό του Κόσμου: Αποσύρθηκαν οι οικονομικές ενισχύσεις προς το ίδρυμα

Πηγή: Αρχείο Eurokinissi

Έως ότου τελεσιδικήσει η απόφαση

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών αποσύρονται οι όποιες οικονομικές ενισχύσεις έχουν παρασχεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, εν μέσω της “βροχής” των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στο Mega με απόφαση του ιδίου αποσύρθηκε η όποια οικονομική ενίσχυση είχε παρασχεθεί από το υπουργείο Οικονομικών στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Μέχρι να τελεσιδικήσει γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά, αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι» προσέθεσε ο υπουργός.

Πατέρας Αντώνιος: Ανυπόστατα ψεύδη οι καταγγελίες

«Είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος. Έχω ακούσει να λένε ότι αναγκάζαμε παιδιά σε σκληρή εργασία, όταν μιλάμε για επαφή των παιδιών με τη γη και τα ζώα, στο πλαίσιο θεραπευτικών παιδαγωγικών προγραμμάτων σε αγροκτήματα. Ακούσαμε ότι τα παιδιά είναι έγκλειστα και ότι δεν έχουν επαφές με τους γύρω τους, ενώ τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και οι φρικαλεότητες να βγαίνουν στο φως, τονίζουν ειδικοί, επιστήμονες, θύματα και κοινωνικοί φορείς με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης. Σύμφωνα με την Unicef, παγκοσμίως πάνω από 1 στα 4 παιδιά που διαβιούν σε ιδρύματα παιδικής προστασίας υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play