Απεργία 9 Νοεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία 9 Νοεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Πηγή: Αρχείο Eurokinissi

Ποιες ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα

Τη συμμετοχή τους, κυρίως με στάσεις εργασίας, στην απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου ανακοινώνουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (Σ.Η.Τ.Α.) και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό (Σ.Η.Α.Μ.), ανακοίνωσαν τα εξής: «Μετά τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων μας, αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Από την πλευρά του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα κινηθεί με στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Στην ακτοπλοΐα, η Διοίκηση της Π.Ν.Ο. αποφάσισε τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ, με την συμμετοχή των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 της Τετάρτης 09.11.2022 και λήξη την 24.00 ώρα της ίδιας ημέρας.

24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει τα ταξί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play