Αναζωπύρωση σχέσης; Η Kim Kardashian εντοπίστηκε να βγαίνει από ξενοδοχείο μετά από σεξ με τον Pete Davidson

Αναζωπύρωση σχέσης; Η Kim Kardashian εντοπίστηκε να βγαίνει από ξενοδοχείο μετά από σεξ με τον Pete Davidson

Πηγή: Αρχείου

Αφού πέρασαν σχεδόν εννέα μήνες μαζί ως ζευγάρι, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους τον Αύγουστο

Θα μπορούσαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους; Σύμφωνα με μια πηγή, η σταρ του Keeping Up with the Kardashians εθεάθη να κάνει σεξ με τον πρώην φίλο της στο Big Apple μήνες αφότου χώρισαν.«Ο Πιτ επισκέφτηκε την Κιμ στο δωμάτιό της και την επόμενη μέρα η Κιμ εθεάθη να βγαίνει κρυφά από την πίσω είσοδο του ξενοδοχείου μεταμφιεσμένη».

View this post on Instagram

A post shared by pete davidson (@petedavidson.93)

Ωστόσο, αφού πέρασαν σχεδόν εννέα μήνες μαζί ως ζευγάρι, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους τον Αύγουστο, καθώς εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Davidson ήθελε λίγο χρόνο περισσότερο για εκείνον.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά διαπίστωσαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση».Η πηγή πρόσθεσε ότι τόσο η μαμά όσο και η αδερφή του Davidson «μισούσαν πραγματικά την Kim» και δεν υποστήριξαν τη σχέση τους.

«Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα επικοινώνησε με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσουν τη βοήθειά τους»

“Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποια σαν την Κιμ από την αρχή, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play