Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο – Ραντεβού για ξύλο νεαρών έξω από σχολείο

Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο – Ραντεβού για ξύλο νεαρών έξω από σχολείο
Πληθαίνουν τα περιστατικά με ανήλικους να κλείνουν ραντεβού για ξύλο σε μία προσπάθεια επίδειξης δύναμης και επικυριαρχίας σε περιοχές της Αθήνας

Ραντεβού για ξύλο “κλείνουν” ανήλικοι για να λύσουν τις διαφορές τους που καταλήγουν σε τραυματισμούς, αλλά και σε συλλήψεις.

Ένα τέτοιο επεισόδιο σημειώθηκε  ανάμεσα σε ομάδες νεαρών που σημειώθηκε πριν από περίπου 10 με 12 ημέρες στον Άγιο Δημήτριο.

Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στον Άγιο Δημήτριο. Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο κάποια άλλη ημέρα. Αποσπάσματα ανέβασαν οι ανήλικοι στο διαδίκτυο σε μία επίδειξη δύναμης και επικυριαρχίας και μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκεί φαίνεται ότι βρέθηκαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι νεαροί είχαν δώσει «ραντεβού» ή αν η μία από τις «αντίπαλες» ομάδες επισκέφθηκε τον Άγιο Δημήτριο στο πλαίσιο των επιθέσεων επίδειξης δύναμης. Η αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις εών δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από χτυπήματα με γκλοπ και κατσαβίδι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το “ραντεβού” για ξύλο πριν από 10 με 12 ημέρες στον Άγιο Δημήτριο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play