Κάτια Δανδουλάκη: Η συνέντευξη με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Κάτια Δανδουλάκη: Η συνέντευξη με την Κατιάνα Μπαλανίκα
Κάτια Δανδουλάκη: Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη με την Κατιάνα Μπαλανίκα σχετικά με την φιλία και την γνωριμία τους.

Κάτια Δανδουλάκη και Κατιάνα Μπαλανίκα είναι δύο ηθοποιοί που έχουν γράψει την δική τους πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση. Αν και γνωρίζονται πολλά χρόνια από το σχολείο και ήταν φίλες έπαιξαν μαζί στο θέατρο στο έργο «Παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας» (2007-2009) στο Θεάτρο Κάτια Δανδουλάκη και εκεί δέθηκαν.

Οι δύο γυναίκες αν μη τι άλλο αποδεικνύουν πως αληθινές φιλίες μπορεί να υπάρξουν και στον ανταγωνιστικό χώρο του θεάματος. «Όταν παίξαμε στο θέατρο, μας ένωσαν οι δυσκολίες, αντιξοότητες, δεν κάναμε πίσω και νιώσαμε σα να ξέραμε από πάντα η μία την άλλη. Είμαστε διαφορετικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, δε θα αλλάξεις τον άλλο», είπαν και οι δύο στην εκπομπή του Mega, Mega Stories.

“Θαυμάζω την τόλμη, την ψυχραιμία την αγάπη με την οποία σε αγκαλιάζει και ότι είναι αυστηρή με τους ανθρώπους”

«Η φιλία είναι ιερό και μπορεί να σε κρατήσει μια ολόκληρη ζωή μετά από πόνους, έχεις τους φίλους σου, τους έχεις για πάντα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, συμπληρώνοντας πως «ο μόνος τρόπος να κάνεις καλό στον άλλο είναι να του πεις τη σκληρή αλήθεια».

«Αν δεν πεις την αλήθεια στο φίλο σου ακόμα και αν είναι σκληρή, τι νόημα έχει; Τι να πεις; Ψέματα; Δεν τον αγαπάς», συμπλήρωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία εξήγησε ποια είναι τα στοιχεία που θαυμάζει στην Κάτια Δανδουλάκη. «Θαυμάζω την τόλμη, την ψυχραιμία την αγάπη με την οποία σε αγκαλιάζει και ότι είναι αυστηρή με τους ανθρώπους που πρέπει να είναι και το κάνει με μια λέξη της μόνο, αυτό αρκεί».

Με τη σειρά της η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως «η Κατιάνα είναι γεμάτη αγάπη. Ο μεγαλύτερος θησαυρός που μπορεί να δώσει είναι η σταθερότητα του συναισθήματος και της αγάπης της».

Οι «γκρίζες ζώνες» στην φιλία τους

«Η Κατιάνα πρέπει να δει την απόλυτη ακαταστασία για να νιώσει καλά. Το δωμάτιό της είναι Ανάστα ο κύριος. Πάω να βάλω τάξη και μου λέει “μη”. Μου δημιουργεί ανισορροπία στον εγκέφαλο» είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Αλλά στο τέλος της ημέρας η αγάπη που της έχει είναι τεράστια. «Ο μεγαλύτερος θησαυρός που μπορεί να δώσει είναι η σταθερότητα του συναισθήματος και της αγάπης της». Αποκάλυψαν δε ότι μία από τις κοινές τους απολαύσεις είναι να παρακολουθούν μαζί αστυνομικές ταινίες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play