Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία η νέα βασίλισσα της ομορφιάς Harnaaz Sandhu

Μις Υφήλιος 2021: Από την Ινδία η νέα βασίλισσα της ομορφιάς Harnaaz Sandhu
Μις Υφήλιος 2021: «Να βρουν τη μοναδικότητά τους, γιατί αυτό σε κάνει όμορφο, σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον άλλο» είπε η Harnaaz Sandhu.

Στο Εϊλάτ του Ισραήλ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/12) ο φαντασμαγορικός 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021», με την εκπρόσωπο της Ινδίας, Χαρνάαζ Σάντου (Harnaaz Sandhu) να διεκδικεί την πρώτη θέση και να αναδεικνύεται η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2021. Η 21χρονη αμαζόνα  έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή στη σειρά που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν το 1994 και η Λάρα Ντούτα το 2000 είναι οι δύο προηγούμενες νικήτριες με καταγωγή από την Ινδία.

Ογδόντα δίμετρες  αμαζόνες από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν για το «χρυσό στέμμα» σε μία κοσμική βραδιά την οποία παρουσίασε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Στιβ Χάρβεϊ (Steve Harvey).

Μις Υφήλιος 2021

Χαρνάαζ Σάντου : «Πιστεύω στον εαυτό μου και για αυτό στέκομαι εδώ σήμερα»

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την πολυπόθητη νίκη η Χαρνάαζ Σάντου δήλωσε πλήρης χαρούμενη και επισήμανε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί έχει πίστη στον εαυτό της και στις δυνάμεις της. Συγχρόνως, ενθάρρυνε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μη δίνει αξία στα ασήμαντα πράγματα.

H Σάντου (Sandhu) πρόέτρεψε την νεολαία «να βρουν τη μοναδικότητά τους, γιατί αυτό σε κάνει όμορφο». «Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον άλλο. Μιλήστε για τα πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Μιλήστε εσείς για τον εαυτό σας. Είστε ο ηγέτης της ζωής σας. Πίστεψα στον εαυτό μου και για αυτό στέκομαι εδώ σήμερα» είπε και καταχειροκροτήθηκε. Η Μις Υφήλιος 2021 μίλησε και για την κλιματική αλλαγή: «Ήρθε η στιγμή να δράσουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο». «Η πρόληψη και η προστασία είναι προτιμότερες από το να μετανιώσουμε για το λάθος μας και να πρέπει να επανορθώσουμε». Μις Υφήλιος 2021

Μις Υφήλιος 2021 – Ποιες χώρες βρέθηκαν στο Top 5 και η Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη, την τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική, την τέταρτη η Βαλέρια Άγιος από την Κολομβία και την πέμπτη η Μπεατρίς Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Σοφία Αραπογιάννη, δεν πέτυχε να μπει στο Τop 16 του διαγωνισμού ομορφιάς. Η νεαρή -νικήτρια του διαγωνισμού «Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS- είναι 22 ετών, έχει καταγωγή από την Ιθάκη και σπουδάζει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play