Νίκος Χατζηνικολάου: Έξαλλος με αυτό που συμβαίνει

Νίκος Χατζηνικολάου: Έξαλλος με αυτό που συμβαίνει
Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε στην εκπομπή του ότι είναι έτοιμος να αποκαλύψει με έρευνα τους "κουκουλοφόρους του διαδικτύου".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής μία έρευνα της RealNews που θα αποκαλύψει τους “κουκουλοφόρους του διαδικτύου”. Το ζήτημα αυτό το έθιξε με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο -τις οποίες δέχεται και ο ίδιος- ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστος δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή του στον Real FM ότι«Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι».

“Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας”

Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας».

Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν. Προ λίγων μηνών έγραψε tweet, ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μέσω twitter:

«Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play