Dua Lipa: Άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου – Συγκλονιστικό ντεμπούτο

Dua Lipa: Άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου – Συγκλονιστικό ντεμπούτο
Dua Lipa: Η τραγουδίστρια έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο και στο ντεμπούτο της ήταν εκθαμβωτική. Είναι το κεντρικό πρόσωπο του οίκου Vercace

Η Dua Lipa αφού είδε πως έχει «σαρώσει» με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της ως τραγουδίστρια, αποφάσισε να κερδίσει και τον χώρο του μόντελινγκ, καθώς αποτελεί το κεντρικό πρόσωπό του οίκου Versace και άνοιξε το την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς μπήκε σε Billboard στην Times Square.

Το ντεμπούτο της στις πασαρέλες ήταν συγκλονιστικό και η Κοσοβάρα ποπ σταρ ήταν εκθαμβωτική και απαστράπτουσα. Η 26χρονη άνοιξε την επίδειξη για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 φορώντας ένας μαύρο cutout κοστούμι με πολύχρωμες παραμάνες και έχοντας ένα υπέροχο μακιγιάζ με έντονο πράσινο και μπλε eyeliner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Το δεύτερο look της πραγματοποίησε στο τέλος του σόου, φορώντας ένα σύνολο σε neon pink χρώμα που απογείωνε τα metallics, ενώ αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Lipa είναι και το κεντρικό πρόσωπο της χειμερινής καμπάνιας του οίκου κατά τη διάρκεια του σόου παρουσίασε και άλλα σύνολα όπως ένα ροζ two-piece σύνολο που έμοιαζε πολύ με αυτό που είχε φορέσει στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy.

Η μελαχρινή καλλονή ανέβασε ένα ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες όπου η ίδια ποζάρει σε billboard στην περίφημη Times Square στη Νέα Υόρκη φορώντας φυσικά ρούχα του οίκου Vercace.

«Μου αρέσουν οι μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες και δεν μπορώ να πω ψέμματα», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play