Survivor spoiler 13 /1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 13 /1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα  το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor spoiler 13 /1: Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με τους παίκτες να φτάνουν στα όριά τους, την Κάτια έτοιμη να εγκαταλείψει και τους Διάσημους να αποχαιρετούν ακόμη έναν παίκτη ή παίκτρια.

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν κι απόψε, Τετάρτη στο στίβο της μάχης του Survivor για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας που θα επηρεάσει σίγουρα την ψυχολογία των παικτών. Οι νικητές που βρίσκονται απομονωμένοι και ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο θα μπορέσουν να μιλήσουν με τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Παρότι μένει να επιβεβαιωθεί, το κακό κλίμα στην ομάδα των Διασήμων επηρεάζει για τα καλά και τις επιδόσεις τους και έτσι όλα δείχνουν ότι οι Μαχητές θα σημειώσουν άλλη μία νίκη.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Διασήμων αναμένεται να αποχωριστεί έναν ακόμα παίκτη

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση με τους Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά να συμπληρώνουν τους τρεις πρώτους παίκτες, που κινδυνεύουν να μην επιστρέψουν απόψε στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται και στον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχτεί ως ο πιο δημοφιλής του ριάλιτι επιβίωσης, με τις πληροφορίες να θέλουν σε αυτή την προνομιακή θέση την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν τότε η παρουσιάστρια θα υποδείξει και κάποιον παίκτη για αποχώρηση.

Την ίδια ώρα, καταβεβλημένος αλλά και απογοητευμένος φαίνεται ο Πάνος Καλλίδης

«Γνωστή φάση στη ζωή μου. Πέφτω σε παγίδα. Αυτή τη φορά έπεσα σε παγίδα από παίκτες/παίκτριες που έχουν ξαναπαίξει σε ριάλιτι. Ένιωσα άσχημα» είπε ο τραγουδιστής που αποκάλυψε ότι είδε την Κάτια Ταραμπάνκο να τρώει κρυφά από τους συμπαίκτες της. Όσο η ώρα της αποχώρησης πλησιάζει οι τόνοι ανεβαίνουν και πυκνώνουν οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες, ειδικά στην ομάδα των Διασήμων που πηγαίνει από ήττα σε ήττα.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play