“Σεισμός” στη Σαντορίνη από πρώην μοντέλο του GNTM

“Σεισμός” στη Σαντορίνη από πρώην μοντέλο του GNTM
Ο λόγος για την Αργυρώ Μαγγλάρη που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Την Αργυρώ Μαγγλάρη τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία, εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται με τον αγαπημένο της Ηρακλή και με τη μουσική και έχει υπέροχη φωνή βρέθηκε για λίγες ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας στη Σαντορίνη.  Και φυσικά οι γύρω της… απόλαυσαν μία μοναδική παρουσία η οποία φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό μαγιό που τόνιζε τις έτσι και αλλιώς τέλειες αναλογίες της, όπως φαίνεται και τις φωτογραφίες του gossip-tv.

Η Αργυρώ δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και με τη μελωδική φωνή της. Μάλιστα, μαζί με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί πάνω από επτά χρόνια, τον Ηρακλή, που είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, έχουν ερμηνεύσει πολύ όμορφα ντουέτα που κερδίζουν εκατοντάδες likes κάθε φορά που εκείνη ανεβάζει κάποιο βίντεό τους στο instagram. Και για όσους θέλουν να ξέρουν περισσότερα για την Αργυρώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι 26 ετών  και μένει στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Έχει τελειώσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται και ως τραγουδίστρια με τον σύντροφό της Ηρακλή με τον οποίο έχουν δικό τους κανάλι στο youtube το οποίο ονομάζεται Prive Duet όπου ανεβάζουν τα τραγούδια που παίζουν. Μάλιστα οι δυο τους εμφανίζονται σε διάφορα μαγαζιά της βόρειας Ελλάδας.

Με το μόντελινγκ ξεκίνησε να ασχολείται πριν από δυο χρόνια, όταν πήρε την απόφαση και μετά από προτροπή του συντρόφου της να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση για λογαριασμό ενός φίλου της. Τις φωτογραφίες αυτές τις ανέβασε στα social media. Η τύχη της χαμογέλασε όταν ένα πρακτορείο μοντέλων τις είδε και έτσι έκλεισε το πρώτο της συμβόλαιο.  Εκείνο που θέλει να καταφέρει είναι να έχει τη δυνατότητα, αλλά και τις ευκαιρίες να μπορεί να συνδυάσει την αγάπη της για το τραγούδι και τη μουσική με το μόντελινγκ. Το motto της είναι: «Να κυνηγάς τα όνειρά σου, αυτά ξέρουν πού θα σε πάνε.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play