Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού μας αποκαλύπτουν τη συνταγή για πασχαλινά μπισκότα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού μας αποκαλύπτουν τη συνταγή για πασχαλινά μπισκότα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού μας παρουσιάζουν τα μπισκότα τους και προτρέπουν τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπως όλοι γνωρίζουμε η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση στο παλάτι της εν μέσω κορωνοιού, ωστόσο ενόψει Πάσχα οι κατσαρόλες των pastry chefs έχουν πάρει φωτιά! Συγκεκριμένα οι ζαχαροπλάστες του παλατιού φτιάχνουν αγαπημένα πασχαλινά κουλουράκια και μας δείχνουν πως ακριβώς να τα φτιάχνουν.

Οι Pastry Chefs της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται με χαρά μαζί σας τη συνταγή για τα ‘Spiced Easter Biscuits’ για να τη δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα” γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προτρέποντας μάλιστα τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Ιδού λοιπόν η συνταγή για τα πασχαλινά κουλουράκια των κορυφαίων pastry chefs του παλατιού. 

Για τη βάση των μπισκότων: 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 5 γρ. σόδα μαγειρικής 10 γρ. τριμμένο ginger 5 γρ. κανέλα 125 γρ. βούτυρο ανάλατο 175 γρ.  ζάχαρη 1 αυγό 60 γρ. Golden syrup

Γλάσο: 2 ασπράδια αυγών 600 γρ. ζάχαρη άχνη Βρώσιμο χρώμα της επιλογής σας

Για τα μπισκότα: • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 C • Ανακατεύετε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ • Προσθέτετε το βούτυρο σε κύβους και ανακατεύετε • Ρίχνετε τη ζάχαρη • Μόλις ανακατευτεί καλά το μείγμα, προσθέτετε τα αυγά και το σιρόπι. • Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη • Απλώνετε τη ζύμη σε πάχος 5 εκ. • Χρησιμοποιήστε cookie cutters για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα • Τοποθετήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά • Ψήνετε μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα • Αφήνετε να κρυώσουν πριν ρίξετε το γλάσο

Για το γλάσο: • Προσθέτεις ένα ασπράδι στα 600 γρ. ζάχαρη και χτυπάς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα • Το γλάσο πρέπει να είναι αφράτο και συμπαγές • Για να γλασάρετε όλα τα μπισκότα, προσθέτετε και το δεύτερο ασπράδι και ανακατεύετε ξανά • Στολίζετε και απολαμβάνετε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Royal pastry chefs are excited to share their ‘Spiced Easter Biscuits’ recipe with you to enjoy over the Easter weekend. 🐰🐥 Chefs hats at the ready, let us see your creations by tagging #RoyalBakes! Find the full recipe and method below: Biscuit base: 350g plain flour 5g bicarbonate of soda 10g ground ginger 5g cinnamon 125g unsalted butter 175g light soft brown sugar 1 egg 60g golden syrup Icing: 2 egg whites 600g icing sugar Food colouring of your choice! Biscuit Method: • Preheat the oven to 170 C // 340 F • Mix together the flour, bicarbonate of soda and spices in a bowl • Add the diced butter and mix until a crumb texture • Add the sugar • Once all of the above is combined, add the egg and golden syrup • Mix until a dough is formed • Roll the dough to a thickness of 5mm • Use biscuit cutters or a paper pattern to cut into desired shape • Place the biscuits on a non-stick mat, or parchment paper and bake on the middle shelf for 12-15 minutes • Bake until the biscuits maintain their shape when touched and are golden in colour • Cool completely before icing Icing Method: • Add 1 egg white to 600g of icing sugar and beat until smooth • The icing should pipe smoothly and be able to hold when piped as a line • To cover all the biscuits with icing add extra egg white to thin the mixture • Decorate and enjoy! #Easter #EasterBunny

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play