Octavia Spencer: Θα υποδυθεί την Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ στη νέα σειρά του Netflix

Octavia Spencer: Θα υποδυθεί την Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ στη νέα σειρά του Netflix
Octavia Spencer: Η ηθοποιός θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Octavia Spencer: Η συνδρομητική πλατφόρμα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας μίνι σειράς Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. Η σειρά η οποία θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της Αφροαμερικανίδας Sarah Breedlove (Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ), η οποία έχτισε μια αυτοκρατορία περιποίησης μαλλιών και έγινε η πρώτη αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος.

Πρωταγωνίστρια της σειράς του Netfix θα είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Octavia Spencer και στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Kevin Carroll, Carmen Ejogo, Tiffany Haddish, Keeya King, Garrett Morris και Blair Underwood. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 20 Μαρτίου. Δείτε το trailer:

Η Octavia Spencer είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Η πιο μεγάλη της επιτυχία είναι η συμμετοχή της στην ταινία Υπηρέτριες του 2011, για την οποία έχει κερδίσει Όσκαρ, BAFTA, Χρυσή Σφαίρα, βραβείο Satellite και δύο βραβεία Σωματείου Ηθοποιών Β’ γυναικείου ρόλου. Στη συνέχεια, έπαιξε το 2016 στην ταινία Αφανείς Ηρωίδες και έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Β’ γυναικείου ρόλου. To 2017 προτάθηκε για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Το Σχήμα του Νερού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play