Κάτια Ταραμπάνκο: Η γυναίκα – πειρασμός του GNTM παντρεύεται [pics]

Κάτια Ταραμπάνκο: Η γυναίκα – πειρασμός του GNTM παντρεύεται [pics]
Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο και νικήτρια - κατά το ήμισυ - του Greece Next Top Model θα διαβεί τα σκαλιά της εκκλησίας προς απογοήτευση του ανδρικού πληθυσμού.

Κάτια Ταραμπάνκο: Πάει το κορίτσι, το χάσαμε! Δεν προλάβαμε καλά καλά να την χαρούμε και αμέσως εκείνη αποφάσισε να σταματήσει μονομιάς τα όνειρα των θαυμαστών της. Το μοντέλο και νικήτρια του Greece Next Top Model θα γίνει νύφη. Δεν ξέρουμε το πότε, όμως η εικόνα με το μονόπετρο στο δάχτυλο μαρτυρά πως πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο για την εκκλησία.

Η παρουσία της στα μπουζούκια με τον σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή ήρθε να σιγουρέψει τις υποψίες. Το μονόπετρο στο χέρι της την ώρα που διασκέδαζε αποκαλύπτει πως το μοντέλο ζει μια από τις καλύτερες των περιόδων της. Τον ανδρικό πληθυσμό όμως τον ρώτησε για να κάνει αυτό το βήμα; Η Κάτια μέσα από τη παρουσία της στο ριάλιτι μόδας κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές, οι εκτός από το στιλ της λάτρεψαν και την ομορφιά της.

Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με το εκρηκτικό κορμί της την κατατάσσουν στη λίστα με τις γυναίκες που ήρθαν για να μείνουν στην ελληνική σόουμπιζ. Πρόσφατα, η ίδια με αναρτήσεις της στο προσωπικό της Instagram έκανε γνωστό στους θαυμαστές της την παρουσία της στις Άλπεις στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακόμη και με φούτερ και μπουφάν η Κάτια δείχνει πανέμορφη!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play