Έκτορας Μποτρίνι: «Άι σιχτίρ… μάγειρες της σακούλας»
Έκτορας Μποτρίνι: Έξαλλος είναι ο γνωστός σεφ από κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι συστήνονται ως μάγειρες και προσπαθούν να το «παίξουν» σεφ. Ο διακεκριμένος σεφ έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας την άποψή του.
«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους», αναφέρει ο Μποτρίνι, ο οποίος δε στέκεται μόνο εκεί. Μιλάει για το μπαλσάμικο στη χωριάτικη και για το λάδι τρούφας στον αχινό:
«Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα».
Ο γνωστός σεφ είχε κι άλλα να… ψάλλει σε συναδέλφους του. Για το αβοκάντο, το φουαγκρά και τη ζάχαρη. Και τους αποκαλεί μάγειρες της σακούλας και παιδάκια της miliupa.
Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!».
Το σχόλιο σας