Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλυπτικός για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκαλυπτικός για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη
Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής Showbiz. Οι δυο τους δεν βρίσκονται άλλο μαζί αιφνιδιάζοντας όσους τους γνώριζαν.

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τους λόγους που χώρισε την γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα η Νικολέττα Ράλλη έχει ήδη βρει τον επόμενο αγαπημένο της.

Γιώργος Μαυρίδης: Δεν έχω επαφές με την Νικολέττα Ράλλη

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο Μαυρίδης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ξεκαθάρισε ότι ένιωσε τον έρωτα από την πρώτη ματιά. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως πλέον δεν έχει καμία επαφή με την Νικολέττα Ράλλη.

“Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή. Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα. Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play