Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς
Ο Γιάννης Σερβετάς πέρασε το μεγάλο Σάββατο στο νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Σερβετάς αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της Ελληνικής τηλεόρασης. Σχεδόν σε όλη την καριέρα του βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη. Αρχικά στους ΑΜΑΝ και μέχρι και σήμερα στο Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, αυτό ήταν αρκετό για να τον αναγκάσει να επισκεφτεί το Μεγάλο Σάββατο το νοσοκομείο. Ο Γιάννης Σερβετάς έστειλε το δικό του μήνυμα με τον γνωστό του αστείο τρόπο.

Γιάννης Σερβετάς: Το μήνυμα του από το νοσοκομείο

Από αυτά που έγραψε ο παρουσιαστής μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. “Εντάξει θα γίνει η Ανάσταση, αλλά καλού κακού κάνουμε και μια ακτινογραφία… όλα καλά. Ίωση είναι θα περάσει. Ευχαριστώ”, ήταν τα λόγια του.

Φυσικά, δεκάδες θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τελικά μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο γνωστός παρουσιαστής γύρισε στο σπίτι του για την ημέρα της Ανάστασης. Το μόνο κακό για τον ίδιο ότι θα περάσει την ημέρα του Πάσχα με ίωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο στις 21:00 στην Αλεξανδρούπολη , με την παντόφλα στο χέρι ##servetasgiannis #standupcomedy #valitsakaipaula #alexandroupoli #tziafettas #rontidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Servetas Giannis (@servetasgiannis) στις

Ο Γιάννης Σερβετάς είναι ένας πρώην Barman , ο οποίος παράτησε την μεγάλη καριέρα που θα έκανε πίσω από την μπάρα και ασχολήθηκε κατ’ αρχήν με το ραδιόφωνο. Το πώς πέρασε και στην τηλεόραση είναι κάτι που ούτε και ο ίδιος δεν κατάλαβε. Όμως κακά τα ψέματα, ο πρώτος έρωτας δύσκολα ξεχνιέται γι’ αυτό και ξαναγύρισε πίσω από το αγαπημένο του μικρόφωνο. Το «ερωτικό» ταξίδι στα ΜΜΕ ξεκίνησε για τον Σερβετά, γύρω στο 1990 και ακόμα συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play