Θεσσαλονίκη: Άρπαξε το ίδιο του το παιδί και έγινε καπνός

Θεσσαλονίκη: Άρπαξε το ίδιο του το παιδί και έγινε καπνός
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων μαγαζιού.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας άρπαξε το παιδί του από τα χέρια της συζύγου του, με την οποία είναι σε διάσταση, και εξαφανίστηκε, μετά τη συνάντησή τους στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες , η νεαρή κοπέλα από τη Συρία είχε δώσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της για να συζητήσουν τα περί διαζυγίου.

Όπως γράφει το thestival.gr, μαζί με τη νεαρή ήταν ο θείος της. Ο εν διαστάσει σύζυγος συνοδευόταν από δυο φίλους του. Η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών δεν άργησε να ανάψει. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δεκάδων θαμώνων των μαγαζιών της οδού Ολύμπου ο σύζυγος σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε το δίχρονο βρέφος από τα χέρια της νεαρής γυναίκας, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να σταματήσει το αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα του βρέφους ξέσπασε σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψει τι έγινε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας και παρέλαβε τη μητέρα και τον θείο της για να δώσουν κατάθεση στο οικείο τμήμα Ασφαλείας. Αμέσως δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά για αναζητήσεις του ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο πατέρας με το βρέφος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ ο πατέρας με το παιδάκι δεν έχουν εντοπιστεί. Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρει τα ίχνη του πατέρα προκειμένου το παιδάκι να επιστρέψει στην αγκαλιά της μητέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play