Χρήστος Θηβαίος: “Τα χέρια μου έτρεμαν από το αλκοόλ” (vid)

Χρήστος Θηβαίος: “Τα χέρια μου έτρεμαν από το αλκοόλ” (vid)
Ο Χρήστος Θηβαίος συγκλόνισε μιλώντας για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ.

Ο Χρήστος Θηβαίος δεν συνηθίζει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Όταν το κάνει δεν μένει στα τετριμμένα που λένε οι τραγουδιστές σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μετά Τα Μεσάνυχτα”.

Σε αυτή τη συνέντευξη ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Η εξάρτηση του ήταν τέτοια που τα χέρια του έτρεμαν αν δεν έπινε.

“Είχα μεγάλο θέμα. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα. Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί. Λόγω του αλκοόλ έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να υπογράψω αυτόγραφο. Και μάλιστα ήταν και πρωί, δεν είχα πιει”, ήταν τα λόγια του.

Χρήστος Θηβαίος: “Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός”

Στη συνέχεια τόνισε πως ακόμα και καταφέρει κάποιος να απεξαρτηθεί, παραμένει αλκοολικός για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

“Θα πω κάτι βαρύ, δεν σταματάς να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα αλκοολικό. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν παίρνει ένα βαρύ ναρκωτικό μπροστά στα παιδιά του. Με πολύ μεγάλη ευκολία, όμως, θα πιει ένα ποτό και όχι μόνο ένα.”, ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι τα κορυφαία του τραγούδια τα έχει γράψει πίνοντας μόνο καφέ. “Μετά, πήγα σ’ έναν επιστήμονα, και αυτή τη στιγμή είμαι σε μια διαδικασία απεξάρτησης. Όταν το πάρεις απόφαση, δεν είναι δύσκολο. Το παν είναι να το πάρεις απόφαση και σίγουρα πρέπει να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια πράξη αλαζονείας, το ότι μου επιτρέπεται επειδή είμαι καλλιτέχνης. Νομίζεις ότι σε διευκολύνει στην έμπνευση γιατί λες: “Κοίτα τι έγραψα!” και μετά το κοιτάς διαυγής και λες δεν είναι τίποτα. Μετά ανακάλυψα ότι τα καλύτερα τραγούδια μου τα έχω γράψει με καφέ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play