Ιωάννα Λίλη: Το γεγονός που δεν ήξερε κανείς για τον γάμο της

Ιωάννα Λίλη: Το γεγονός που δεν ήξερε κανείς για τον γάμο της
Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για τις άγνωστες πτυχές του γάμου της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η Ιωάννα Λίλη είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά που συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, όπως έχουν τονίσει και οι δυο σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους.

Η Ιωάννα Λίλη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την γνωριμία της με τον πρώην αρχηγό της Εθνική μας ομάδας.

Ιωάννα Λίλη: Δέκα μέρες ήταν αρκετές

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για την γνωριμία της παρουσιάστριας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

“Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μην το ρωτήσω αυτό. Τον άντρα σου, την εποχή που τον παντρεύτηκες τον ήθελαν πολλά κορίτσια. Πώς κατάφερες εσύ να τον κερδίσεις και να προχωρήσετε μαζί 13 χρόνια τώρα. Τον ζήλεψες ποτέ στα πρώτα χρόνια που τον κοιτάς τον άλλον και λες τι γίνεται”, ήταν τα λόγια της Μενεγάκη.

Από την πλευρά της η Ιωάννα Λίλη προχώρησε σε αποκαλύψεις. Μια από αυτές είναι το πότε ο Θοδωρής Ζαγοράκης της έκανε πρόταση γάμου.

“Ένα παραπάνω για μένα, γιατί το πρώτο διάστημα δεν γνωριζόμασταν ιδιαίτερα καλά, να φανταστείς ότι τις πρώτες 10 μέρες έγινε η πρόταση γάμου”, ήταν τα λόγια της.

Φυσικά, αυτή η απάντηση εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη “Βρε Ιωάννα τι μου λες τώρα;” αναφώνησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play