Σάκης Τανιμανίδης: Η φαρμακερή απάντηση στον Μαυρίδη (pic)

Σάκης Τανιμανίδης: Η φαρμακερή απάντηση στον Μαυρίδη (pic)
O Σάκης Τανιμανίδης όπως ήταν φυσικό δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε για εκείνον και την φιλία τους ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενοχλήθηκε με όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Έτσι, όπως ήταν φυσικό, όλοι περίμεναν μια δημόσια απάντηση στο παλιό καλό του φίλο.

Η εν λόγω απάντηση λοιπόν ήρθε λίγο αργότερα. «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του», ανέφερε μέσω Instagram story ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης για την φιλία τους

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του,  ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Σάκη Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα» και τόνισε πως είχε δώσει χρήματα για την εκπομπή.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μία αινιγματική ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρίσκεται, αφού παρουσιάζει και το φετινό Survivor.

  • Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη:

Ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης  Τανιμανίδης είναι Έλληνας παρουσιαστής, παραγωγός και επιχειρηματίας.

Έγινε γνωστός μέσα από τη δημιουργία και σκηνοθεσία της ταξιδιωτικής εκπομπής World Party, που προβλήθηκε πρώτα στη ΕΡΤ3 και στο κανάλι Alpha για τρεις σεζόν, από το 2014 έως το 2016.

Το 2017, επιλέχθηκε για να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση του reality show Survivor, θέση που διατήρησε και στο Survivor 2 το 2018, αλλά και το 2019.

Πολλοί χαρακτήρισαν Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδης ως “αχτύπητο” δίδυμο, ωστόσο σήμερα δύο τους έχουν κόψει κάθε επαφή.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play