Lady Gaga: Το ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της

Lady Gaga: Το ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της
H Lady Gaga έχει γενέθλια και έκανε ένα τέλειο δώρο στον εαυτό της και στους φίλους της.

Η Lady Gaga γιορτάζει τα 33α γενέθλιά της και η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο σε 11 φίλους της.

Μετά από μια μακρά περίοδο βραβείων και επίσημων εμφανίσεων, τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino και τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας, αυτό το δώρο είναι ότι πρέπει.

Lady Gaga: Το ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτρια έκανε ένα δώρο στον εαυτό της και τους πολύ αγαπημένους της φίλους – ένα ταξίδι στο Cabo στο Μεξικό.

Η τραγουδίστρια έχει κλείσει μια τεράστια υπεροπολυτελή βίλα στο γνωστό τουριστικό θέρετρο και εκεί θα γιορτάσει σήμερα τα γενέθλιά της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, αφού θέλησε να τους κάνει δώρο αυτό το υπέροχο ταξίδι αναψυχής.

Lady Gaga: Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της

Οι φήμες που ήθελαν την Lady Gaga να χωρίζει με τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino, επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Η σχέση της Gaga με τονCarino, είναι η δεύτερη που διαλύεται μέσα στα τρία τελευταία χρόνια.

Εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ότι η διάσημη ποπ τραγουδίστρια και ο Κριστιάν Καρίνο – ο ποίος ήταν επίσης και ατζέντης της- διέλυσαν τον αρραβώνα τους, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

«Απλώς δεν προχώρησε. Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν» δήλωσε στο περιοδικό People πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η είδηση για τη λύση του αρραβώνα έγινε γνωστή, λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά της απονομής των βραβείων ‘Οσκαρ, στην οποία φέτος η Gaga είναι υποψήφια για το ‘Οσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «A Star is Born».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play