Πέτρος Κόκκαλης: Το twitter “οργίασε” με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

Πέτρος Κόκκαλης: Το twitter “οργίασε” με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές
Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πρόσωπο της ημέρας έχει μετατραπεί ο Πέτρος Κόκκαλης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας συμπεριλήφθηκε στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ  για τις Ευρωεκλογές 2019 μαζί με άλλα εννέα ονόματα, κάτι που ούτε λίγο, ούτε πολύ γνωρίζαμε.

«Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική αλλαγή και την εξάντληση των φυσικών πόρων, την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων και την ύπαρξη ακραίων ανισοτήτων, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να αναλάβουμε δράση. Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «ΚΟΣΜΟΣ», ανέφερε σε δήλωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματός του για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

O Πέτρος Κόκκαλης


Η είδηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τους χρήστες του twitter να πιάνουν… τα πληκτρολόγιά τους και να “σταυρώνουν” τους υπεύθυνους για την επιλογή του.

“Ο Τσίπρας πλέον έχει γλεντήσει τους Αριστερούς περισσότερο και απο τον Αδωνι”, γράφει χαρακτηριστικά χρήστης του twitter.

Το pagenews.gr μπήκε στον κόσμο των social media και σας παραθέτει μερικά από τα σχόλια που μονοπωλούν το twitter για τον Σωκράτη Κόκκαλη.

https://twitter.com/Father_WP_585BC/status/1110869984312479745

https://twitter.com/CorinaVasilopou/status/1110833988346789888

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play