Master Chef: Ο Τιμολέων αποκαλύπτει που ξόδεψε τα 50.000 ευρώ (vid)

Master Chef: Ο Τιμολέων αποκαλύπτει που ξόδεψε τα 50.000 ευρώ (vid)
Ο Τιμολέων μίλησε για τη νίκη του στο MasterChef και αποκάλυψε τι έχει κάνει με τα λεφτά που μπήκαν στην... τσέπη του.

Ο Τιμολέων Διαμαντής ήταν ο μεγάλος νικητής του προηγούμενου κύκλου του MasterChef. Ο παίκτης με καταγωγή από τον Βόλο έφτασε μέχρι το τέλος και κατέκτησε την κορυφή, προσθέτοντας στον λογαριασμό του το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ο Τιμολέων μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στα χρήματα που κέρδισε από το ριάλιτι, αλλά και το πως τα ξόδεψε. «Ταξιδεύω στο εξωτερικό! Επενδύω σε εμένα αυτή τη στιγμή.

Έκλεισα και κάποιες τρύπες οικογενειακές… είμαστε και πολλά άτομα, έκανα και τη δωρεά στη «ΦΛΟΓΑ», γιατί το είχα δηλώσει δημόσια, για να μη λέει ο κόσμος ότι δεν το έκανα. Όταν λέω κάτι τηλεοπτικά από τα φιλανθρωπικά που κάνω είναι για να παίρνουν παράδειγμα μικρά παιδάκια, για κανένα άλλο λόγο».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Ποιος είναι ο Τιμολέων Διαμαντής

Ο Τιμολέων κατάγεται από τον Βόλο, είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και ήρθε στο MasterChef, όπως λέει, για να νικήσει! Δηλώνει «άρρωστος» με την καθαριότητα, ηγετικός και οργανωτικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συλλογή άγριων μανιταριών και βοτάνων, διαβάζει βιβλία μαγειρικής και παίζει με την παρέα του ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σχετικά:

Στη ζωή μου βάζω στόχους, γιατί όταν στοχεύεις ζεις και αναπνέεις. Πιστεύω ότι τα όνειρα είναι για αυτούς που κοιμούνται. Αν όμως υπάρχει κάτι που θέλω να πραγματοποιηθεί στο μέλλον είναι να μαγειρέψω δίπλα στο Ferran Adria γιατί του χρωστάμε πολλά σε σχέση με όσα έχει καταφέρει να αλλάξει στη γαστρονομία.

Αυτό που με γοητεύει στο να γίνω διάσημος είναι ότι θα μπορέσω να παροτρύνω νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κόσμο της γαστρονομίας, θα μπορέσω να αναδείξω τοπικά προϊόντα της περιοχής μου όπως και μικρούς παραγωγούς και τέλος να ξεκινήσω μια «επανάσταση» μέσα στον κόσμο της κουζίνας για να σταματήσει το bullying, η άσχημη συμπεριφορά και η κοροϊδία που δέχονται οι νέοι μάγειρες

Θα ήθελα να ανοίξω ένα μικρό εστιατόριο χωρητικότητας 20-25 ατόμων με ανοιχτή κουζίνα, με κόνσεπτ στο να αλλάζει καθημερινά το μενού, υλικά από την περιοχή μου και ως βασικότερο συστατικό του όλου θέματος τα βότανα του Πηλίου και οι άπειρες συνταγές που μπορείς να κάνεις με αυτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play