Kylie Jenner: Η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος

Kylie Jenner: Η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος
Μόλις στα 21 της, η Kylie Jenner έγινε η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος που υπήρξε ποτέ, σύμφωνα με το Forbes.

Μόλις στα 21 της χρόνια η Kylie Jenner έγινε η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος που υπήρξε ποτέ, σύμφωνα με το Forbes και τη δημοσιογράφο, Natalie Robehmed, που υπογράφει το σχετικό άρθρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου, η 21χρονη επεσήμανε μία κομβική στιγμή με μία επίσκεψή της σε ένα εμπορικό κέντρο: Για τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρία της Kylie Cosmetics, πωλούσε τα ήδη της διαδικτυακά και όχι μαζικά σε καταστήματα μεγάλα.

https://www.instagram.com/p/BupD9l8H1x4/

Αλλά αφού υπέγραψε μία αποκλειστική συμφωνία διανομής με την Ulta, τα προϊόντα της Kylie βρέθηκε σε πάνω από 1.000 καταστήματα.

Έτσι, η «δημιουργός» βρέθηκε στο Richmond Avenue Ulta στο Χιούστον για να χαιρετίσει πελάτες, να υπογράψει αυτόγραφα στα καλλυντικά της και βέβαια να φωτογραφηθεί με θαυμαστές της.

Να σημειωθεί, ότι τις επόμενες έξι εβδομάδες η Kylie Cosmetics πούλησε προϊόντα αξίας 54,5 εκατ. δολαρίων στα καταστήματα της Ulta, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Oppenheimer.

«Εμφανίστηκα για λίγο σε μερικά καταστήματα, έκανα τη συνηθισμένη μου παρουσία στα social media, έκανα ό,τι συνήθως κάνω και είχε απλά αποτελέσματα», δήλωσε η ίδια.

Τα αστρονομικά έσοδά της

Τα έσοδα της Kylie Cosmetics, έχοντας πλέον πωλήσεις και στα καταστήματα, είχαν αύξηση 9% πέρυσι, φτάνοντας συνολικά κατ’ εκτίμηση στα 360 εκατ. δολ.

Με αυτή την άνοδο, έστω και με συντηρητική προσέγγιση σε μία βιομηχανία που έχει «εκρηκτική» τάση προς τα επάνω, το Forbes υπολογίζει ότι η εταιρία της Kylie Jenner αξίζει τουλάχιστον 900 εκατ. δολάρια. Η επιχείρηση της ανήκει 100%.

  • Αν προσθέσει κανείς τα μετρητά που έχει βγάλει ήδη από την επικερδή εταιρία, η 21χρονη είναι πλέον δισεκατομμυριούχος.

Είναι δε η πιο νέα αυτοδημιούργητη, που αυξάνει την περιουσία της στο 1 δισ. δολάρια. Ο Mark Zuckerberg τα κατάφερε όταν ήταν 23 ετών.

«Δεν περίμενα τίποτε. Δεν προέβλεψα το μέλλον», επεσήμανε η Kylie Jenner. «Αλλά η αναγνώριση σε κάνει να νιώθεις πραγματικά καλά. Είναι ένα ωραίο ‘χτύπημα’ στην πλάτη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play