Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στο πλευρό του Τσίπρα

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στο πλευρό του Τσίπρα
Παρευρέθηκε σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που συνδιοργάνωσαν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το ελληνικό γραφείο του Friedrich Ebert Stiftung και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής, ανταποκρίθηκαν κι έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, και δυο άνθρωποι της τέχνης.

Μάλιστα δύο ονόματα ξεχώρισαν, αφού έχουν χαράξει την δικιά τους πορεία στον χώρο του τραγουδιού.

Ποιοι ήταν;

Φωτογραφία Eurokinissi


Συγκεκριμένα, μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν και ο αγαπημένος τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης.

Το «παρών» έδωσε και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία άλλωστε ήταν και υποψήφια παλαιότερα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμης Αδαμαντίδης και Ραλλία Χρηστίδου


Να αναφέρουμε, πως στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Φώτης Κουβέλης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Άγγελος Τόλκας, ο Θάνος Μωραίτης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, η Θεανώ Φωτίου, ο Κώστας Μπάρκας, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο Δημήτρης Χατζησωκράτης ο Νίκος Μπίστης, η Μαρία Ρεπούση, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Γιάννης Ραγκούσης και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play