Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα του (pics)

Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα του (pics)
Η Λαμπέντ είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Λάνθιμο από το 2013.

Λάνθιμος: H Αριάν Λαμπέντ για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση στο πλευρό του, Γιώργου Λάνθιμου στην τελετή των Όσκαρ 2019.

Το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου παρά τις 10 υποψηφιότητες, πήρε μόνο το Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Ολίβια Κόλμαν ήταν όντως εξαιρετική στον ρόλο της και κατάφερε να αφήσει πίσω τις αντιπάλους της.

Τη στιγμή που η Ολίβια Κόλμαν παρέλαβε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία η «Ευνοούμενη» ο Λάνθιμος και η Λαμπέντ φάνηκαν αρκετά συγκινημένοι.

Λάνθιμος: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα του (pics)

Η Αριάν Λαμπέντ γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας.

Οι γονείς της είναι και οι δύο Γάλλοι, η μητέρα της καθηγήτρια Γερμανικών και ο πατέρας της μαθηματικός. Η αγάπη τους για την ελληνική ομορφιά και τον πολιτισμό τούς έφερε στην Ελλάδα, όπου έπιασαν δουλειά στο Ελληνογαλλικό Κολέγιο.

Στα έξι της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στη Φράιμπουργκ στη Γερμανία και στα δώδεκά της επέστρεψε στη γενέτειρα των γονιών της στο Μπουρζ στη Γαλλία.

Μετά από δέκα χρόνια σπουδών χορού, αποφάσισε στα 18 της χρόνια να ασχοληθεί με την υποκριτική, σπουδάζοντας στο Université de Provence στη Μασσαλία.

Εκεί, γνώρισε την σκηνοθέτιδα Αργυρώ Χιώτη και μαζί με την Νάιμα Καρμπαχάλ ίδρυσαν το 2005 την καταξιωμένη σήμερα διεθνώς θεατρική ομάδα Vasistas.

Ο κινηματογράφος μπήκε στη ζωή της, όταν την ανακάλυψε η Αθηνά Τσαγγάρη και της έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Attenberg». Ταινία που χάρισε στην Λαμπέντ το βραβείο «Coppa Volpi Α΄» γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2010.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play