“Μακεδονική” γλώσσα: Αγγελία προσφέρει διδασκαλία με 10 ευρώ την ώρα

“Μακεδονική” γλώσσα: Αγγελία προσφέρει διδασκαλία με 10 ευρώ την ώρα
Γλώσσα "μακεδονική" σε φιλικές τιμές από αριστούχο του Πανεπιστημίου των Σκοπίων.

Μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Ζόραν Ζάεφ μιλούσε συνεχώς για “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονικό” λαό. Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και έκαναν λόγο για σπέρματα αλυτρωτισμού στις δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ.

Εάν έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται κάποιοι ή όχι για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ δεν μπορούμε να το απαντήσουμε. Ωστόσο, μια αγγελία, σίγουρα θα τους έβγαζε έξω από τα ρούχα τους.

Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας λίγα λεπτά αφότου έβαλαν την υπογραφή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών

Αναλυτικότερα, πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών της Συμφωνίας των Πρεσπών, μια καταχώρηση σε γνωστή ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, προκαλεί αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δράση των γειτόνων.

Συγκεκριμένα στην αγγελία αναφέρεται το εξής:

“Μακεδόνας φιλόλογος, αριστούχος του Πανεπιστημίου των Σκοπίων (Saints Cyril and Methodius University of Skopje), παραδίδει μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας σε Έλληνες, ατομικά ή σε γκρουπ. Τιμές φιλικές”.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 10 ευρώ την ώρα ενώ στην αγγελία ο φιλόλογος έχει αναρτήσει και φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο των Σκοπίων όπου σπούδασε.

  • Η αγγελία:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play