Κηδεία Θέμου: Θλίψη στο “τελευταίο αντίο” (pics)

Κηδεία Θέμου: Θλίψη στο “τελευταίο αντίο” (pics)
Η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών".

Κηδεία Θέμου: Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, αλλά και απλός κόσμος είπε σήμερα (27/1/19 το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο, Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (21/01/2019) σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για την εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η σύζυγός του Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Βαγγέλης Περρής, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, o κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Αγγελική Νικολούλη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλλη Στάη.

Από τον πολιτικό κόσμο το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Παύλος Χρηστίδης και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη:

Θέμος Αναστασιάδης: Ποιος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε μια σημαντική καριέρα στον χώρο και είχε δουλέψει σε αρκετά Μέσα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1958 και ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές στήλες και τα τηλεοπτικά τοκ σόου, τα οποία κατά καιρούς έχουν επικριθεί για σεξισμό, αντισημιτισμό και ρατσισμό. Το 2007 ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Χρήστου Ζαχόπουλου με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού από το Πρώτο Θέμα. (Περισσότερα με ένα κλικ, εδώ!)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play