Ειρήνη Καζαριάν: Η πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο με το ροζ βίντεο – Η θέση της αδελφής της

Ειρήνη Καζαριάν: Η πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο με το ροζ βίντεο – Η θέση της αδελφής της
Η Ειρήνη Καζαριάν θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Το πρώτο της μήνυμα μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο έστειλε η νικήτρια του GNTM μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. H Ειρήνη Καζαριάν δεν είχε πάρει δημόσια θέση για το συμβάν, σε αντίθεση με την οικογένειά της, η οποία υποστηρίζει ότι η δικαιοσύνη θα πει την τελευταία λέξη.

Η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της γράφοντας:

«Και κάπως έτσι μπήκε το 2019, καλή χρόνια σας εύχομαι με υγεία, χαρά και μόνο επιτυχίες».

Το 21χρονο μοντέλο δίνει τις ευχές της για το νέο έτος στους διαδικτυακούς της ακόλουθούς, χωρίς να αφήνει κάποια αιχμή για το συμβάν.

Η ανάρτηση της:

https://www.instagram.com/p/BsNaP8CARin/

Ωστόσο, η αδελφή της Μαρία μιλά για το περιστατικό.

Η Μαρία Καζαριάν, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαψεύδει τη συμμετοχή της αδερφής της σε ερωτικό βίντεο και τονίζει ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά:

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της» αναφέρει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play