ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (3/1/19): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (3/1/19): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (3/1/19): Δείτε τους τυχερούς αριθμούς.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (3/1/19): Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ [αριθμός κλήρωσης 1980] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν περισσότερα από 600.000 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ [αριθμός κλήρωσης 1980] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν από 600.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ (1980) είναι οι εξής: 12, 15, 23, 36, 45 και ΤΖΟΚΕΡ  είναι ο αριθμός: 5.

Συχνές ερωτήσεις για το ΤΖΟΚΕΡ – Απαντήσεις από τον ΟΠΑΠ

  • Γιατί δεν ανακοινώνονται τα προσωπικά στοιχεία του μεγάλου νικητή του ΤΖΟΚΕΡ;

Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχεία αφορά τον μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Ο ΟΠΑΠ σεβόμενος το δικαίωμα που έχουν οι παίκτες, δεν δημοσιοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο σχετική με τον μεγάλο νικητή.

  • Από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα σφαιρίδια;

Το υλικό κατασκευής των σφαιριδίων του ΤΖΟΚΕΡ είναι συνθετικό πολυμερές χωρίς πόρους. Το βάρος κάθε σφαιριδίου είναι περίπου 4 γραμμάρια. Το βάρος τους δεν επιτρέπεται να αποκλίνει περισσότερο από +/-0,4 γραμμάρια κατά τον έλεγχο που πραγματοποιεί η Επιτροπή Κληρώσεων πριν από κάθε κλήρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play